You are here: Beginpagina > Los Angeles > Los Angeles, de laatste volledige dag..

Los Angeles, de laatste volledige dag..

Zo dat is snel gegaan zeg! Vandaag is alweer onze laatste volledige dag in de Verenigde Staten.. Jammer en mooi. Jammer omdat er ipv 16 dagen wel zo’n 16 weken wat te zien valt. Helaas, zolang is de vakantie niet en we hebben onszelf ook wel maximaal uitgeput. Naar huis gaan is zo gek nog niet, als je het zo bekijkt..

Maar eerst hadden we vandaag nog van alles te doen. Vanmorgen begingen we een blunder die in ons voordeel uitpakte. Tijdens onze reis kregen we vouchers, tegoedbonnen voor het ontbijt. Die kan worden ingeleverd bij het restaurant van het hotel. Het hotel in Los Angeles heeft twee restaurants.schijnbaar. Je voelt hem al aankomen, wij zaten bij het verkeerde restaurant te ontbijten, zonder dat om geld of een voucher gevraagd werd. Een geluk, achteraf bleek namelijk dat ontbijt dat we hadden moeten krijgen erg mager was.

Na het ontbijt kregen we de citytour.. Los Angeles heeft geen rijke historie en begon pas te groeien vanaf de Tweede.Wereldoorlog. Dat is dus behoorlijk snel gegaan! Van 3 zijn ze naar 9 miljoen inwoners gegaan. Verder hebben we wat leuke plekken bekeken maar het werd interessant bij Hollywood boulevard. Daar hebben we nog wat rondgekeken en zijn daarna naar Universal Studios gegaan, een combinatie tussen een kijkje achter de schermen in filmwereld en een pretpark. Het was een geweldige dag daar! Om de dag perfect af te sluiten hebben we de dames bij Hooters nog om een Heineken gevraagd. Een perfecte dag om af te sluiten!

Morgen zetten we weer voet aan de grond in Nederland! Tot snel!

image
image

Comments are closed.