You are here: Beginpagina > Uncategorized > De bekende wereld van Los Angeles

De bekende wereld van Los Angeles

Op vrijdagochtend werden we opgehaald door de chauffeur die ons naar L.A. zou rijden. We namen al afscheid van de reisleider, hij ging verder met een andere groep helaas. Ook ’s ochtends kwam de warme woestijnwind ons weer toegemoet. Gecombineerd met weinig slaap zat iedereen al te slapen in de bus voor de eerste stop, ondanks het enthousiaste verhaal van de chauffeur.

Zelf hebben we in Las Vegas zo’n 6 uur slaap gehad in 2 dagen, dus ook wij dommelden geregeld even in. Uiteindelijk kwamen we naar een redelijk korte rit om 14.00 al aan bij ons hotel in Los Angeles.

We kwamen er direct achter dat Los Angeles eigenlijk geen stad is maar meer een stedelijk gebied met gemeentes. Dat bleek ook wel want we zaten meer dan een uur in de metro voordat we in Hollywood waren. We hadden de namiddag en avond vrij dus zijn we naar Madame Tussauds gegaan. Dat lag midden op de.Hollywood Walk of Fame dus dat kwam goed uit! We zijn daarna even gaan snuffelen in Hollywood winkels voor een DVD voor de Jaloerse Man maar helaas hebben we nog steeds niets gevonden…

Na een fijne leuke avond zijn we maar teruggegaan naar het hotel. Dat duurde weer een goed uurtje. Toen we in de metro zaten kregen we pas echt een idee van hoe gevarieerd de inwoners waren en hoeveel Spaans er gesproken werd. Na de metrorit zijn we maar eens gaan slapen want de volgende dag was de laatste volledige dag. Maar wel met de citytour!

image
image

2.355 reacties op “De bekende wereld van Los Angeles”

  1. Hendrik schreef:

    dit is zeker geen uitrust vakantie 😛

    • Jeroen schreef:

      Uitrusten in Las Vegas kun je vergeten! Sowieso hebben we veel gedaan. Vooral als we aan de Amerikanen vertellen wat we gedaan hebben kijken ze ons aan alsof we gek zijn. Heel raar ook als ze zeggen dat ze er zelf nog nooit geweest zijn..