You are here: Beginpagina > Bakersfield > Yosemite Park!

Yosemite Park!

>Na het eten van gisteren hadden we goed geslapen. We konden zogenaamd uitslapen, want we gingen pas om half negen weg. Na een goed ontbijtje kon de reis naar Yosemite Park heginnen!

De tocht naar het park zou een lange worden.. Onderweg maakten we een stop bij de Subway om een broodje te kopen voor onze picknick. Beide hadden we een lekker broodje gekocht en wat te drinken.

Het was een behoorlijke klim om er te komen maar gelukkig nam de bus dit voor zijn rekening. Bij parken is dat vaker zo, die liggen in een vallei waardoor je eerst de berg overmoet. Voordat we bij de toegangspoort kwamen hadden we al een heleboel mooie uitzichten gehad. Na een korte stop slingerde de bus zich door het mooie landschap van Yosemite.

We konden uitstappen bij eem waterval en in principe er in staan. We hadden de camera bij ons dus dat hebben we niet gedaan. Toen iedereen was afgekoeld hadden we de picknick, erg lekker!

Na de picknick hebben we een hele hoop mooie spots gezien! Sommige echt onbeschrijvelijk dus dat gaan we ook niet proberen. De seqoia bomen waren een hele mooie afsluiting van de rondreis door het park. Daarna gingen we door naar ons hotel in Bakersfield waar eigenlijk weinig te doen was.

Gelukkig was de hotelbar nog wel open en namen we nog even een biertje ter afsluiting van de dag!

image
image

4.255 reacties op “Yosemite Park!”

 1. tiny schreef:

  was er ook een boom waar je met een auto doorheen kon rijden ???? we zijn benieuwt naar alle verhalen en foto s vr gr

  • Jeroen schreef:

   Nee dat was in het Seqoia park, daar konden we.niet heen, deze stonden “los” in Yosemite.

 2. Stefan schreef:

  Wow, “mamoetbomen”, onbeschrijvelijke spots…klikt awesome…

 3. Ester schreef:

  WAUW!

 4. Jeroen schreef:

  Ja je gelooft het ook pas als je het ziet..

 5. Hendrik schreef:

  hoe oud zijn die bomen?

 6. tiny schreef:

  oh oh wat mooi alemaal die grand canyon geweldiggggggggggggggg gr

 7. tiny schreef:

  l

 8. Jorik, Ilona, Dyon en Niek schreef:

  Gaaf!! Je kunt je echt geen voorstelling maken van die Sequoias als je ze niet echt hebt gezien… Ik probeer het toch, nav de foto. Echt onvoorstelbaar!!

  Leuk om te zien en te lezen allemaal. Ik lees ook dat jullie vandaag terug vliegen? Jeetje, het is echt snel gegaan ofniet? Een goede terugreis gewenst en tot gauw!!

  Jorik, Ilona, Dyon en Niek

  • Jeroen schreef:

   Het is inderdaad onvoorstelbaaar snel gegaan! We zitten nu op het vliegveld met 4 uur vertraging.. ontstaan in Nederland.. jammer maar helaas..

   De vakantie was helemaal super! We zijn niet aan.uitrusten toegekomen en vonden.het erg leuk om iedereen zo op de hoogte te houden en de reacties te lezen 🙂

   De bomen waren inderdaad onvoorstelbaar, de Grand Canyon ook.. dat is ok niet. over te brengen met fotos haha