You are here: Beginpagina > Niagara Falls, Toronto (Niagara Falls) > Niagara Falls, dag twee

Niagara Falls, dag twee

Skylon toren

We hadden het al gezegd he, Niagara was erg mooi. Deze blog zou eigenlijk over Washington gaan, maar dag twee in Niagara moet toch even kort beschreven worden.

Voordat dat begint willen we nog even iedereen bedanken voor de vele leuke reacties. Erg tof om te zien dat jullie ons allemaal volgen! Het ontbreekt eigenlijk aan tijd om jullie helemaal op de hoogte te houden, maar hier nog een poging..

De tweede dag in Niagara Falls begon eigenlijk met een bezoek aan Toronto. Na een mooie stop en een fijne citytour werden we gedropt bij een shopping centre. Nouja, vooruit dan maar 😉

Hier hebben we tevergeefs gezocht naar een DVD voor de Jaloerse Man. Verder is Jeroen na een week vragen eindelijk geslaagd voor een cadeautje voor Sanne. Helemaal in Toronto nog wel! Canada is cool, de mensen zijn er aardig en Toronto lijkt lekker kalm te blijven ondanks dat het een stad is. Lekker weer ook, erg aangenaam weer zo midden op de dag.

Na een (voor deze reis) korte trip terug was het tijd om naar de Maid of the Mist te gaan. Het idee hiervan is dat een grote groep mensen zich in blauwe regencapes dichtbij de watervallen aan de Canada kant waagt. Wij dus ook. Het was enorm leuk om je helemaal nat te laten regenen, zekee met dat.warme weer. De watervallen zijn zo indrukwekkemd dat foto’s em films naar mijn idee niets zeggen. Om jullie wel gerust te stellen, we hebben we wel veel foto’s gemaakt.

Daarna gingen we eten in de 160meter hoge Skylon tower. Het uitzicht was erg mooi! Het eten was lekker maar niet efht gevarieerd. Na een wel heel lekker toetje zijn we naar het platform gegaan, daar konden we even lekker uitwaaien.

In de avond zijn we naar het casino gegaan. Erg leuk! We hebben zelf niet gegokt, dat willen we in Vegas doen. Onze reisgenoten wel, die gingen beide rijker naar huis.

Na een fijne nacht en een goed ontbijt zijn we verder gegaan naar Washington.. wordt vervolgd..

4.522 reacties op “Niagara Falls, dag twee”

  1. tiny schreef:

    nou dat wordt sparen moeten wij er ook maar eens heen ha ha

  2. Hendrik schreef:

    jullie hoeven je duidelijk niet te vervelen daaro 😉